Bloguri din categoria Invatamant

Educatie  •  Invatamant

Hypersay

Hypersay este o soluție simplă de eLearning ce utilizează fișiere Power Point sau Google Slides și cu ajutorul căreia pot fi adăugate elemente de interactivitate la slide-uri, precum întrebări de cunoștințe generale, filmulețe, imagini, texte și linkuri, oferind un mediu sincron (la clasă) și asincron (de acasă) de comunicare.
Mai multe detalii »

AccesisPro

cum sa-ți faci un CV, dezvoltarea carierei, dezvoltare personală și antreprenoriat. Te ajutăm să găseși cel mai bun mod de a le transmite și celoralți cine ești, ce poți și cum gândești într-un mod care să-ți câștige respectul și consideratia pe care lei
Mai multe detalii »

Teze de Licenta, Teze de Master - consultanta redactare

Elaboram teze de master, teze de licenta, teze de an. Oferim lucrari unice care pot fi efectuate si conform unui plan al comandatarului. Teza se efectueaza fara plata in avans.
Mai multe detalii »

cursuri iasi

Aprendis este un centru de formare profesionala ce organizeaza urmatoarele cursuri de formare profesionala: Curs Inspector resurse umane Curs Formator Curs Contabil Curs Inspector SSM Curs Cadru tehnic PSI Curs engleza Curs germana Curs barman Curs Trainer Curs machiaj Curs Makeup Curs maniciura Curs specializare Curs cosmetica
Mai multe detalii »

Scoala soferi

Scoala de soferi SOSO AUTO iti poate garanta rezultate maxime in urma cursurilor efectuate la noi. Instructori calmi si intelegatori la nevoile cursantului, experimentati si dornici de a transmite elevului cunostintele necesare promovarii examenului auto.
Mai multe detalii »

Clubul de Traduceri

Traduceri autorizate cu posibilitatea de legalizare si apostilare si de preluarea / livrare de la / la domiciliul / sediul clientului. Avem posibilitatea de a inchiria traducatorii pentru a traduce documentele sensibile direct la sediul clientului.
Mai multe detalii »

Pro-Generatia

Pro-Generatia un site dedicat performantei in viitor, suntem adepti ai progresului si al rationamentului liber, schimbarea e in tine, schimbarea e in mine, schimbarea e in noi toti.
Mai multe detalii »

Petreceri pentru copii

Petreceri pentru Copii Bucuresti, petreceri copii, organizare petreceri copii, organizare petreceri, loc de joaca copii. Petreceri de copii Bucuresti.
Mai multe detalii »

cursuriinfirmiere

Cursuri infirmiere la cel mai mic pret din Romania. Absolventii nostrii lucreaza in spitale, azile de batrani, crese, gradinite, clinici medicale din tara si strainatate. Alege sa fii calificat in domeniul medical. Conditii de inscriere minim 10 clase, varsta 17-59 ani.
Mai multe detalii »

Cursuri de Formare Profesionala Adulti

Excelform este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti, acreditata ANC. Cursurile pe care vi le propunem sunt dezvoltate de catre formatorii Excelform, ca urmare a experientei practice in domeniu.
Mai multe detalii »

Descopera Viena intr-un CIty break

Viena, un oras magnific pe care trebuie sa il vizitezi cel putin pentru o data in Viata. Viena si-a adus de-a lungul timpului contributia si si-a lasat amprena in istoria lumii, iar acum te asteapta intr-un city break unic, care cu siguranta ti se va parea ca este mult prea scurt. Viziteaza Viena, capitala Austriei cu agentia de turism TripTailor, astfel nu
Mai multe detalii »

ASTRONOMIE PE TROTUAR - Râmnicu Vâlcea


Mai multe detalii »

Dans Oradea

Zaraza Oradea: Cursuri de dans de societate, antrenamente de dans sportiv, lectii de dans pentru miri
Mai multe detalii »

Teacher and learner


Mai multe detalii »

Prescolar.ro - blogul mamicilor informate

Ghidul mamicilor informate - sanatate, sfaturi utile pentru cresterea copilului, educatie, retele culinare, vedete cu copii, jocuri pentru copii, povesti, poezii, cantecele, programul teatrelor pentru copii si alte evenimente dedicate copiilor sau cresterii copiilor.
Mai multe detalii »

Ghiozdane scolare

Chiar daca scoala deabia s-a terminat, trebuie sa ne gandim ca in cateva luni va reincepe, iar atat parintii cat si copii trebuie sa se pregateasca din timp. Ai oferte speciale la ghiozdane pentru copii pe Diverta Online. Descopera si tu promotiile la categoria de ghiozdane pentru scoala.
Mai multe detalii »

English Grammar

English language. A form of interaction to most people. To the world, the mother tongue of communication and business. For me, a true passion !! Internet and personal resources, reviews, news, tips and tests for learners of English.
Mai multe detalii »

CICIP - WEBINARII pe mess sau skype

Program de Webinarii individuale pe net si Cursuri, Seminarii, Consultatii , in orice locatie din tara, [minim 10 persoane, bonus pentru organizator] pot participa : leaderi de org., manageri, marketeri, directori de campanii, antreprenori, patroni, formatori , cadre didactice , p.r. , v.p.r. , jurnalisti, studenti. TEMATICA: 1.comunicare 2.
Mai multe detalii »

Livrari de mancare la birou sau acasa

Livrari de mancare la birou sau acasa.
Mai multe detalii »

Seminee

Seminee pentru casa si locuinta ta! Intra pe exclusivdesign.ro pentru seminee.
Mai multe detalii »


1 2 3 4 5

Bloggeri din Romania

Alba     Arad     Arges     Bacau     Bihor    
Bistrita-Nasaud     Botosani     Braila     Brasov     Bucuresti    
Buzau     Calarasi     Caras-Severin     Cluj     Constanta    
Covasna     Dambovita     Dolj     Galati     Giurgiu    
Gorj     Harghita     Hunedoara     Ialomita     Iasi    
Ilfov     Maramures     Mehedinti     Mures     Neamt    
Olt     Prahova     Salaj     Satu Mare     Sibiu    
Suceava     Teleorman     Timis     Tulcea     Valcea    
Vaslui     Vrancea